Over…

VAPE BV is specialist in het produceren en monteren van aluminium dakgoten. Met een breed scala van modellen en kleuren aluminium dakgoot en een uitgebreid assortiment toebehoren en hemelwaterafvoeren, kunnen wij de juiste match maken voor uw gebouw, groot of klein! VAPE BV is een handels- en productieonderneming. 

Geschiedenis van een uniek bedrijf

VAPE begon in 1984 met de productie van aluminium goten. Als een van de eerste producenten in Nederland, werden de eerste aluminium goten getrokken voor stallen. Met de zelf geïmporteerde machine en gootmaterialen werd de het eerste en enige model, V100, aan stallen en agrarische gebouwen gemonteerd.

Toen & Nu

Nu bestaat ons assortiment uit zes modellen, vier standaard kleuren en vele speciale kleuren en een grote verscheidenheid aan montagemethoden. Ons wagenpark bestaat uit tien mobiele werkeenheden waarmee wij landelijk, en zelfs over de grens, dakgoten monteren.

Vape als huidige onderneming is actief in een drietal sectoren:

  • BOUW: Het leveren en monteren van VAPE® Aluminium Dakgoten en bijkomende activiteiten en producten.
  • LANDBOUW: Leveren van een scala van producten van Nugent en Vakutec.
  • METAALINDUSTRIE: Verkoop van metaalbewerkingsmachines.

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze site en hopen u op deze manier een duidelijk beeld te kunnen geven van onze diensten en producten. U kunt ons ook bezoeken in onze showroom aan De Bleek 19 in Woerden. Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur.