Over…

VAPE BV is specialist in het produceren en monteren van aluminium dakgoten. Met een breed scala van modellen en kleuren aluminium dakgoot en een uitgebreid assortiment toebehoren en hemelwaterafvoeren, kunnen wij de juiste match maken voor uw gebouw, groot of klein! VAPE BV is een handels- en productieonderneming.

Geschiedenis van een uniek bedrijf

VAPE begon in 1984 met de productie van aluminium goten. Als een van de eerste producenten in Nederland, werden de eerste aluminium goten getrokken voor stallen. Met de zelf geïmporteerde machine en gootmaterialen werd de het eerste en enige model, V100, aan stallen en agrarische gebouwen gemonteerd.

Toen & Nu

Nu bestaat ons assortiment uit zes modellen, vier standaard kleuren en vele speciale kleuren en een grote verscheidenheid aan montagemethoden. Ons wagenpark bestaat uit tien mobiele werkeenheden waarmee wij landelijk, en zelfs over de grens, dakgoten monteren.

Missie:

Vape is in 1984 begonnen met de productie van aluminium dakgoten. Als een van de eerste bedrijven in Nederland zijn wij gestart met montage van een naadloze goot aan een stal.

Tegenwoordig hebben wij een uitgebreid assortiment aan modellen, leverbaar in diverse kleuren en geschikt voor de meest uiteenlopende montagemethoden. Onze dakgoten worden toegepast in zowel woningbouw als utiliteitsbouw, voor zowel renovatie als nieuwbouw.

 

Visie:

Wij bieden een complete oplossing voor het opvangen en afvoeren van hemelwater.

Wij streven naar een, op verantwoorde wijze, verdere uitbreiding van ons leveringsprogramma en dienstverlening, teneinde onze (potentiele) relaties optimaal te kunnen ontzorgen.

 

 

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze site en hopen u op deze manier een duidelijk beeld te kunnen geven van onze diensten en producten. U kunt ons ook bezoeken in onze showroom aan De Bleek 19 in Woerden. Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur.